ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΙΑΕ

Μέγεθος

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 & ΕΣΠΑ 2014-2020

ΕΤΠΑ GR 2014-2020 & ΕΣΠΑ 2014-2020

bnr1

Καλύπτουμε
όλο σχεδόν το φάσμα της
εργαστηριακής διάγνωσης.

Ο συμπολίτης μας δεν
ταλαιπωρείται,
αισθάνεται ασφαλής
χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.

Τμήμα Αξονικής Τομογραφίας

Στο πολυιατρείο Ασκληπιός Έδεσσας εγκαταστάθηκε σύγχρονος, πολυτομικός αξονικός τομογράφος της εταιρίας Siemens μοντέλο Somatom Emotion.

Η εταιρία Siemens διατηρεί μία παγκόσμια ηγετική θέση στην κατασκευή ιατρικών μηχανημάτων απεικόνισης, συγκεντρώνοντας όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες που προάγουν τη διάγνωση και τη βελτίωση της ποιότητας της εξέτασης.

Ο αξονικός τομογράφος Somatom Emotion είναι ένας σύγχρονος πολυτομικός αξονικός τομογράφος 6 τομών, με τον οποίο επιτυγχάνεται υψηλή ποιότητα απεικόνισης σε μικρό χρόνο και με χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

 

CT-SiemensSE

 

Η υπολογιστική ή αξονική τομογραφία αποτελεί μη επεμβατική μέθοδο απεικόνισης των εσωτερικών οργάνων του σώματος, των μαλακών μορίων, των αγγείων  και των οστών. Η μέθοδος του Αξονικού Τομογράφου χρησιμοποείται συχνότατα για τη σταδιοποίηση νεοπλασματικών διεργασιών, εντοπισμό πρωτοπαθών εστιών και μεταστάσεων, καθώς και για μετρήσεις των διαστάσεων και της έκτασης των βλαβών αυτών. Αποτελεί συχνά μέθοδο εκλογής μελέτης του σώματος, καθώς συνδυάζει την άριστη απεικόνιση όχι μόνο των μαλακών δομών, αλλά των οστών και των αγγείων γενικότερα.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελούν οι περιπτώσεις πολλαπλών εξετάσεων, όπως ταυτόχρονη μελέτη εγκεφάλου, τραχήλου, θώρακος, άνω και κάτω κοιλίας, οι οποίες εκτελούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στοιχεία

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Πολυϊατρείο Έδεσσας ΙΑΕ

Φιλ. Εταιρείας 14, 582 00, Έδεσσα
Τηλ. Κέντρο 23810 21870 - 72
info@asklipiosedessa.gr

Χάρτης Περιοχής

Συμβάσεις

Με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

& όλες τις ιδιωτικές ασφάλειες

ΕΟΠΥΥ

Σας Απαντάμε

Δίνουμε λύση στις απορίες σας σχετικά με ιατρικά θέματα που σας αφορούν.

Ρωτήστε μας

Στον ιστότοπό μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες web, όπως τα cookies.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας σ' αυτόν, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.